Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Hieno ja monipuolinen omakotitalokohde yli hehtaarin laajuisella rakennuspaikalla!

Kohteen kuvaus

Monipuoliset ja käytännölliset asuinpuitteet tarjoava, 2000-luvun kuluessa kokonaan remontoitu, siistikuntoinen omakotitalokohde.

Tässä kodissa on maalämpö ja miellyttävä lattialämmitys talossa sekä ala- että yläkerrassa. Myös varaava tulisija ja ilmlämpöpumppu käytössä.

Koko talon laajuisessa kellaritasossa on runsaasti toimivia käyttötiloja (n. 1,9 m sisäkorkeus). Piharakennuksista löytyy paljon lisää varasto- ja harrastustiloja!

Hienosti hoidetulla pihalla mm. uima-allas terasseineen, runsaat puutarhaistutukset ja kivettyä patio-aluetta. Noin 1,17 ha laajuinen rakennuspaikka muodostuu kahdesta erillisestä kiinteistöstä. Etäämpää talosta löytyy vaikkapa kotieläinten pitoon mainiosti soveltuvaa aluetta.

Kokonaisuutena piha-alue on katseilta suojassa ja omassa rauhassaan, mutta talon sijainti on kuitenkin kulkemisen kannalta näppärästi aivan Kyrön taajaman/VT9:n tuntumassa!

Muuttovalmis, perheelle ihanteellinen koti! Sovi oma esittelyaikasi!

Varaa oma näyttöaikasi heti!

Lisätiedot

Petteri Urmas

Petteri Urmas

  • LKV, AKA (maa- ja metsätalous)
  • julkinen kaupanvahvistaja
  • BBA, agrologi (AMK)

Yli 10 vuoden kokemus Auranmaan ja lähialueiden kiinteistökaupasta ja -markkinoista. Maa- ja metsätilakauppojen asiantuntija, jolla myös kokemusta maatalousyrittäjyydestä.

Hintatiedot

Tontin ja yhtiön tiedot

Lisätietoja

Sijainti kartalla

Katso myös nämä kohteet

Ota yhteyttä

Jätä yhteystietosi tällä lomakkeella, ja olemme Sinuun yhteydessä pikimmiten!

Maaseudun Notariaatti LKV - Maatalouskohteiden kiinteistövälittäjä