Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Hieno ja monipuolinen omakotitalokohde yli hehtaarin laajuisella rakennuspaikalla!

Kohteen kuvaus

Monipuoliset ja käytännölliset asuinpuitteet tarjoava, 2000-luvun kuluessa kokonaan remontoitu, siistikuntoinen omakotitalokohde.

Tässä kodissa on maalämpö ja miellyttävä lattialämmitys talossa sekä ala- että yläkerrassa. Myös varaava tulisija ja ilmlämpöpumppu käytössä.

Koko talon laajuisessa kellaritasossa on runsaasti toimivia käyttötiloja (n. 1,9 m sisäkorkeus). Piharakennuksista löytyy paljon lisää varasto- ja harrastustiloja!

Hienosti hoidetulla pihalla mm. uima-allas terasseineen, runsaat puutarhaistutukset ja kivettyä patio-aluetta. Noin 1,17 ha laajuinen rakennuspaikka muodostuu kahdesta erillisestä kiinteistöstä. Etäämpää talosta löytyy vaikkapa kotieläinten pitoon mainiosti soveltuvaa aluetta.

Kokonaisuutena piha-alue on katseilta suojassa ja omassa rauhassaan, mutta talon sijainti on kuitenkin kulkemisen kannalta näppärästi aivan Kyrön taajaman/VT9:n tuntumassa!

Muuttovalmis, perheelle ihanteellinen koti! Sovi oma esittelyaikasi!

Varaa oma näyttöaikasi heti!

Lisätiedot

Petteri Urmas

Petteri Urmas

  • LKV, AKA (maa- ja metsätalous)
  • julkinen kaupanvahvistaja
  • BBA, agrologi (AMK)

Yli 10 vuoden kokemus Auranmaan ja lähialueiden kiinteistökaupasta ja -markkinoista. Maa- ja metsätilakauppojen asiantuntija, jolla myös kokemusta maatalousyrittäjyydestä.

Hintatiedot

Tontin ja yhtiön tiedot

Lisätietoja

Sijainti kartalla

Katso myös nämä kohteet

Kyrö

Käytännöllinen ja tilava okt Kyrössä.

Tilava 70-luvun lopulla rakennettu 1-krs omakotitalo. Käytännönläheinen pohjaratkaisu, ja hyvin hoidettu siisti yleiskunto. Isoja peruskunnostuksia tehty viimeisten 10 vuoden kuluessa, mm. maalämpö, ikkunat ja ulko-ovet.

Tutustu »

Ota yhteyttä

Jätä yhteystietosi tällä lomakkeella, ja olemme Sinuun yhteydessä pikimmiten!

Maaseudun Notariaatti LKV - Maatalouskohteiden kiinteistövälittäjä