Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Isoniityntie 200: 13,65 ha Maa- ja metsätilakiinteistö Aurassa, myydään tarjousten perusteella

Kohteen kuvaus

Koivuharju RN:o 10:0 –niminen tila, kiinteistötunnus 19-402-10-Kokonaispinta-ala noin 13,650 ha, josta peltomaata noin 6,43 ha, metsämaata noin 6,5 ha, rakennuspaikka- ym. muuta maata yht. noin 0,6 ha. Sijainti Isoniityntien varressa, noin 4 km Auran keskustasta.  Kartat ja tarkemmat esitetiedot toimitetaan tilaksesta joko postitse tai sähköisesti.

Pellot: yhdessä ymp- ja LFA –kelpoisessa salaojitetussa peruslohkossa, digitoitu EU pinta-ala yhteensä: 6,43 ha. Myydään perustukioikeuksineen. Pelto on vuokrattu vähintään vuoden 2021 loppuun asti.

Metsäpalstat: Puustoarvio (Metsäpalvelu M.Jokinen / 2020) on esitemateriaalin liitteenä.

Talouskeskus: Sijaitsee osoitteessa Isoniityntie 200, metsämaan ympäröimänä. Rintamamiestalo, ent. navetta, sekä sauna/puuvaja. Sähköliittymä, oma kaivo, sakokaivot.  Asuinrakennus on ulkoisesti tyydyttävässä yleiskunnossa, katto on uusittu 2012. Huoneet vaativat läpikotaisen pintaremontin.

TILA MYYDÄÄN TARJOUSTEN PERUSTEELLA:

Tarjouksen voi esittää joko tilasta yhtenä kokonaisuutena, tai osakokonaisuudesta. Mahdollisista lohkomiskuluista vastaavat määräalojen ostajat. Kirjalliset ja sitovat tarjoukset pyydetään toimittamaan 15.12.2020 mennessä Maaseudun Notariaatti Oy:lle:

Hämeentie 14, 31500 Koski TL/[email protected]

Myyjät pidättävät oikeuden hyväksyä tai hylätä tehdyt tarjoukset.

Tilaa lisätiedot heti!

Lisätiedot

Petteri Urmas

Petteri Urmas

  • LKV, AKA (maa- ja metsätalous)
  • julkinen kaupanvahvistaja
  • BBA, agrologi (AMK)

Yli 10 vuoden kokemus Auranmaan ja lähialueiden kiinteistökaupasta ja -markkinoista. Maa- ja metsätilakauppojen asiantuntija, jolla myös kokemusta maatalousyrittäjyydestä.

Hintatiedot

Tiedot kiinteistöstä

Lisätietoja

Sijainti kartalla

Katso myös nämä kohteet

Koski Tl

Rahkiontie 181: Koti, jossa on kaikki kohdillaan!

2012-13 rakennettu omakotitalo, hienosti hoidettu ja yleiskunnoltaan miltei uuden veroinen asuinkohde maaseudun rauhassa. Piharakennuksina saunamökki, sekä entisestä navetasta remontoitu monikäyttöinen varasto/verstasrakennus. Lisäksi kookas uima-allas. Talo

Tutustu »

Ota yhteyttä

Jätä yhteystietosi tällä lomakkeella, ja olemme Sinuun yhteydessä pikimmiten!

Maaseudun Notariaatti LKV - Maatalouskohteiden kiinteistövälittäjä