Kookas ja käytännöllinen omakotitalokohde Riihikosken keskustassa.

Kohteen kuvaus

Viihtyisällä ja rauhallisella paikalla, puustoisella asuinalueella ja päättyvän kadun varressa sijaitseva kiinteistö. 2014 rakennettu ja 2016 laajennettu kookas ja asuintiloiltaan erittäin käytännöllinen tiiliverhoiltu omakotitalo.

Korkealla maastopaikalla sijaitsevasta talosta avautuvat hienot näkymät, etelän suuntaan. Asuintiloja on kahdessa kerroksessa. Lämmitys tapahtuu pääasiallisesti vesi-ilmalämpöpumpulla, vesikiertojärjestelmässä on myös puulämmitysmahdollisuus, ja olohuoneesta löytyy varaava vuolukivitakka.

Talossa laaja ulkoterassitila ja puutarhassa pieniä lisärakennuksia. Suojaisa takapiha rajautuu metsämaahan, ja tilaa on hyvin esim. kotitarveviljelylle. Riihikosken keskustan palvelut löytyvät 1-2 km etäisyydeltä.

Talo vapautuu tarvittaessa nopeastikin, kohde-esittelyt järjestetään sopimuksen mukaan, tervetuloa tutustumaan tarkemmin!

Varaa oma näyttöaikasi heti!

Lisätiedot

Petteri Urmas

Petteri Urmas

  • LKV, AKA (maa- ja metsätalous)
  • julkinen kaupanvahvistaja
  • BBA, agrologi (AMK)

Yli 10 vuoden kokemus Auranmaan ja lähialueiden kiinteistökaupasta ja -markkinoista. Maa- ja metsätilakauppojen asiantuntija, jolla myös kokemusta maatalousyrittäjyydestä.

Hintatiedot

Tontin ja yhtiön tiedot

Lisätietoja

Sijainti kartalla

Katso myös nämä kohteet

Ota yhteyttä

Jätä yhteystietosi tällä lomakkeella, ja olemme Sinuun yhteydessä pikimmiten!

Maaseudun Notariaatti LKV - Maatalouskohteiden kiinteistövälittäjä