Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Kookas, uuden veroinen toimitilahalli, Kosken Tl keskustassa

Kohteen kuvaus

Moneen käyttöön soveltuva toimitila-/tuotantohalli erinomaisella paikalla, Kosken keskustassa Tehtaantien varressa, hallirakennusten korttelialueella.

Rakennus on sisätiloiltaan jaettu väliseinällä kahteen hallitilaan, rakennus on lopputarkastettu, mutta ollut toistaiseksi lähinnä varastokäytössä. Viimeistelytarpeita on mm lämmityksen käyttööntossa.

Pohjoispäädyn halli on sisätiloiltaan vielä rakentamaton, toiminut maapohjaisena varastotilana.

Eteläpäädyn halli puolestaan on pinnoiltaan valmis, kahteen kerrokseen rakennetut sos. ym. huonetilat ovat tasokkaat ja käyttämättömät: wc/ph, k, toim, yläkerrassa kokoushuonetila. betonilattiaan asennettu vesikiertolattialämmitysputkistot.

Kiinteistöllä sähköliittymä ja kunnallistekniikan liittymät, valmius valokuituliittymälle. Sorastettu tasainen piha-alue. Erillinen 100 m2 varastokatos pihassa.

Sovi oma esittelyaika ja tule tutustumaan kohteeseen tarkemmin paikan päälle! Rakennuspiirustukset ovat saatavilla esiteaineistossa.

Varaa oma näyttöaikasi heti!

Lisätiedot

Petteri Urmas

Petteri Urmas

  • LKV, AKA (maa- ja metsätalous)
  • julkinen kaupanvahvistaja
  • BBA, agrologi (AMK)

Yli 10 vuoden kokemus Auranmaan ja lähialueiden kiinteistökaupasta ja -markkinoista. Maa- ja metsätilakauppojen asiantuntija, jolla myös kokemusta maatalousyrittäjyydestä.

Hintatiedot

Tontin ja yhtiön tiedot

Lisätietoja

Sijainti kartalla

Katso myös nämä kohteet

Koski Tl

Soma hirsimökki tammipuiden katveessa

Soma kuivan maan hirsimökki vapaa-ajan asunnoksi. Päärakennus on tehty 1998, varusteena kunnan vesi- ja viemäriliittymät. Kookas tupa + keittiönurkkaus, jossa varusteina sähköliesi, mikro sekä kamiina.

Tutustu »
Kuusjoki

Maatilan talouskeskus, Salon Kanungissa

Varsinais-Suomalaista maaseutua parhaimmillaan: maatilan talouskeskuskokonaisuus, luonnonkaunis pihapiiri peltojen ympäröimänä. Päärakennuksena on 50/60-luvun taitteessa rakennettu, ja vuosituhanteen vaihteessa viimeksi peruskunnostettu, tilava okt. Vesikiertolämmitys. Yläkerrassa on erillisasuntona

Tutustu »

Ota yhteyttä

Jätä yhteystietosi tällä lomakkeella, ja olemme Sinuun yhteydessä pikimmiten!

Maaseudun Notariaatti LKV - Maatalouskohteiden kiinteistövälittäjä