Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Koti maaseudun rauhassa, hyvät mahdollisuudet hevosten ym. kotieläinten pitoon!

Kohteen kuvaus

Omakotitalo maaseudun rauhassa! Esim. hevosten pitoon toimintavalmis tilakokonaisuus, maapinta-alaltaan noin 0,76 hehtaaria.

1,5-kerroksinen asuinrakennus on peräisin 1950-luvulta, asuinpinta-alaltaan noin 120 m2 ja pitää sisällään tiloja myös kellaritasossa. Sisätiloihin on tehty laajalti pintaremontointia ja mm. ikkunat on vaihdettu 2021. Vesikiertoinen keskuslämmitys polttoöljyllä, pannuhuone ja muoviset öljysäiliöt sijaitsevat talon kellaritasossa.

Yli 400 m2 laajuisesta tallirakennuksesta löytyy mm. 4 tallikarsinaa, satulahuone, sekä lisäksi kookas hallitila. Puustoiset hevosaitaukset sijaitsevat tallin takana, talon edustalla on valaistu ja salaojitettu ratsastuskenttä. Naapureita ei ole välittömässä läheisyydessä.

Sovi oma esittelyaikasi, tervetuloa tutustumaan kohteeseen tarkemmin!

Varaa oma näyttöaikasi heti!

Lisätiedot

Petteri Urmas

Petteri Urmas

  • LKV, AKA (maa- ja metsätalous)
  • julkinen kaupanvahvistaja
  • BBA, agrologi (AMK)

Yli 10 vuoden kokemus Auranmaan ja lähialueiden kiinteistökaupasta ja -markkinoista. Maa- ja metsätilakauppojen asiantuntija, jolla myös kokemusta maatalousyrittäjyydestä.

Hintatiedot

Tontin ja yhtiön tiedot

Lisätietoja

Sijainti kartalla

Katso myös nämä kohteet

Koski Tl

Soma hirsimökki tammipuiden katveessa

Soma kuivan maan hirsimökki vapaa-ajan asunnoksi. Päärakennus on tehty 1998, varusteena kunnan vesi- ja viemäriliittymät. Kookas tupa + keittiönurkkaus, jossa varusteina sähköliesi, mikro sekä kamiina.

Tutustu »
Kuusjoki

Maatilan talouskeskus, Salon Kanungissa

Varsinais-Suomalaista maaseutua parhaimmillaan: maatilan talouskeskuskokonaisuus, luonnonkaunis pihapiiri peltojen ympäröimänä. Päärakennuksena on 50/60-luvun taitteessa rakennettu, ja vuosituhanteen vaihteessa viimeksi peruskunnostettu, tilava okt. Vesikiertolämmitys. Yläkerrassa on erillisasuntona

Tutustu »

Ota yhteyttä

Jätä yhteystietosi tällä lomakkeella, ja olemme Sinuun yhteydessä pikimmiten!

Maaseudun Notariaatti LKV - Maatalouskohteiden kiinteistövälittäjä