Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Luonnonläheinen mökkikohde, johon sisältyy oma lähdepohjainen lampi, sekä miltei hehtaarin verran metsämaata.

Kohteen kuvaus

Ihastuttava vapaa-ajan kohde, joka tarjoaa metsäluonnon rauhaa, oman pihalammen, sekä majoitustilat isommallekin seurueelle!

Kodikas pyöröhirsirakenteinen asuinmökki, majoitustilana toimiva 2-krs luhtiaitta, saunamökki, varastovaja, sekä käyttökelpoinen maakellari.

Yli hehtaarin kokoisella kiinteistöllä on pihapiirin ja lammen lisäksi vajaan hehtaarin verran puustoltaan kookasta metsikköä. Sijaintympäristössä laajemmat metsäalueet, jotka mahdollistavat hienosti ulkoilun, marjastuksenk jne. Kiinteistöllä on vanha rengaskaivo (puhdistettava), sekä sakokaivot harmaille jäte. Kunnan vesiliittymä hankittavissa.

Sujuva kulkuyhteys autolla, n. 600m Hämeen Härkätielle.

Varaa oma näyttöaikasi heti!

Lisätiedot

Petteri Urmas

Petteri Urmas

  • LKV, AKA (maa- ja metsätalous)
  • julkinen kaupanvahvistaja
  • BBA, agrologi (AMK)

Yli 10 vuoden kokemus Auranmaan ja lähialueiden kiinteistökaupasta ja -markkinoista. Maa- ja metsätilakauppojen asiantuntija, jolla myös kokemusta maatalousyrittäjyydestä.

Hintatiedot

Tontin ja yhtiön tiedot

Lisätietoja

Sijainti kartalla

Katso myös nämä kohteet

Koski Tl

Soma hirsimökki tammipuiden katveessa

Soma kuivan maan hirsimökki vapaa-ajan asunnoksi. Päärakennus on tehty 1998, varusteena kunnan vesi- ja viemäriliittymät. Kookas tupa + keittiönurkkaus, jossa varusteina sähköliesi, mikro sekä kamiina.

Tutustu »
Kuusjoki

Maatilan talouskeskus, Salon Kanungissa

Varsinais-Suomalaista maaseutua parhaimmillaan: maatilan talouskeskuskokonaisuus, luonnonkaunis pihapiiri peltojen ympäröimänä. Päärakennuksena on 50/60-luvun taitteessa rakennettu, ja vuosituhanteen vaihteessa viimeksi peruskunnostettu, tilava okt. Vesikiertolämmitys. Yläkerrassa on erillisasuntona

Tutustu »

Ota yhteyttä

Jätä yhteystietosi tällä lomakkeella, ja olemme Sinuun yhteydessä pikimmiten!

Maaseudun Notariaatti LKV - Maatalouskohteiden kiinteistövälittäjä