Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Maa- ja metsätilakiinteistö Pöytyän Karinaisissa, n.27,9 ha.

Kohteen kuvaus

Sauhula RN:o 2:27–niminen maatilakiinteistö Pöytyän Karinaisten alueella, Suutarlantien varressa. Pinta-ala yht. n. 28 ha, josta peltomaata noin 15,6 ha ja luonnonlaidunta pari hehtaaria. Metsämaata erillisessä palstassaan noin 6,9 ha, puustosta laadittu ajantasainen arvio.

Tilan talouskeskuksessa sijaitsee komean kokoinen, perinteikäs hirsirakenteinen päärakennus, jossa korkeat ja avarat huonetilat. Alkuperäiset tulisijat jäljellä. Huonetilat ovat erittäin avarat ja korkeat, pintamateriaalit iäkkäät, mutta yleisvaikutema on siisti ja hyvin pidetty. Talon vesikatto ja käyttövesiputket ovat uusitut, ja kiinteistö on liitetty valokuituun. Nykypäivän asumisen näkökulmasta rakennus on kuitenkin laajahkon päivitysremontoinnin tarpeessa, kuntotarkastus järjestyy sopimuksen mukaan.

Kiinteistö myydään kokonaistarjouksen tai erillistarjousten perusteella, parhaaksi katsottavalla kokonaisratkaisulla. Kirjalliset ja sitovat tarjoukset pyydetään jättämään 22.2.2021 mennessä Maaseudun Notariaatti Oy:lle. Myyjä pidättää oikeuden hyväksyä tai hylätä tarjoukset.

Ota yhteyttä ja tilaa kartat ym. tarkemmat kohdetiedot. Talon esittely sop. mukaan. puh. 044 484 3314

Tilaa lisätiedot heti!

Lisätiedot

Petteri Urmas

Petteri Urmas

  • LKV, AKA (maa- ja metsätalous)
  • julkinen kaupanvahvistaja
  • BBA, agrologi (AMK)

Yli 10 vuoden kokemus Auranmaan ja lähialueiden kiinteistökaupasta ja -markkinoista. Maa- ja metsätilakauppojen asiantuntija, jolla myös kokemusta maatalousyrittäjyydestä.

Hintatiedot

Tiedot kiinteistöstä

Lisätietoja

Sijainti kartalla

Katso myös nämä kohteet

Ota yhteyttä

Jätä yhteystietosi tällä lomakkeella, ja olemme Sinuun yhteydessä pikimmiten!

Maaseudun Notariaatti LKV - Maatalouskohteiden kiinteistövälittäjä