Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Maatilan talouskeskus, Salon Kanungissa

Kohteen kuvaus

Varsinais-Suomalaista maaseutua parhaimmillaan: maatilan talouskeskuskokonaisuus, luonnonkaunis pihapiiri peltojen ympäröimänä.

Päärakennuksena on 50/60-luvun taitteessa rakennettu, ja vuosituhanteen vaihteessa viimeksi peruskunnostettu, tilava okt. Vesikiertolämmitys. Yläkerrassa on erillisasuntona käytetty huoneisto. Ikäisekseen hyvässä peruskunnossa oleva navettarakennus on toiminut viimeksi mm. talli- ja kennelkäytössä. Yleisilmeeltään siisti ja hyvin hoidettu, monien mahdollisuuksien tilakeskus! Hintapyyntö on laskettu n. 4,6 ha määräalalle, joka on erillinen maapalsta, ja sisältää reilu 3 ha tukikelpoista peltomaata pihan ympärillä. Pienempi rajaus on myös mahdollinen, sopimuksen mukaan. Sovi oma esittelyaikasi!

Varaa oma näyttöaikasi heti!

Lisätiedot

Petteri Urmas

Petteri Urmas

  • LKV, AKA (maa- ja metsätalous)
  • julkinen kaupanvahvistaja
  • BBA, agrologi (AMK)

Yli 10 vuoden kokemus Auranmaan ja lähialueiden kiinteistökaupasta ja -markkinoista. Maa- ja metsätilakauppojen asiantuntija, jolla myös kokemusta maatalousyrittäjyydestä.

Hintatiedot

Tontin ja yhtiön tiedot

Lisätietoja

Sijainti kartalla

Katso myös nämä kohteet

Koski Tl

Soma hirsimökki tammipuiden katveessa

Soma kuivan maan hirsimökki vapaa-ajan asunnoksi. Päärakennus on tehty 1998, varusteena kunnan vesi- ja viemäriliittymät. Kookas tupa + keittiönurkkaus, jossa varusteina sähköliesi, mikro sekä kamiina.

Tutustu »

Ota yhteyttä

Jätä yhteystietosi tällä lomakkeella, ja olemme Sinuun yhteydessä pikimmiten!

Maaseudun Notariaatti LKV - Maatalouskohteiden kiinteistövälittäjä