Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Myydään 18,45 ha pelto- ja metsätilakohde Pöytyän Karhunojalla, tarjousten perusteella

Kohteen kuvaus

Kahdesta erillisestä rekisteritilasta muodostuva maa- ja metsätilakohde.

Kokonaispinta-ala noin 18,45 hehtaaria, josta noin 9,21 ha peltomaata ja noin 8,5 ha metsämaata. Kohteessa myös vanhan asuinrakennuksen hirsirunko (ehjä peltikatto) sekä vanha varastolato.

Sijainti Niittykulmanpolun loppupäässä. Kartat ja tarkemmat esitetiedot toimitetaan tilauksesta joko postitse tai sähköisesti.

Pellot: 8 kpl peruslohkoja, jotka Ymp- ja LFA –korvauskelpoiset, mutta eivät tällä hetkellä ympäristösitoumuksella. Myydään perustukioikeuksineen. Digitoitu kokonaisala 9,21 ha. Peltojen nykyinen vuokrasopimus päättyy kuluvaan vuoteen.

Metsäpalstat: Metsämaata noin 8,5 ha, muutamassa erillisessä palstassa. Ajantasainen puustoarvio (M.Jokinen) on esiteaineiston liitteenä.

KOHDE MYYDÄÄN TARJOUSTEN PERUSTEELLA:

Tarjouksen voi esittää joko kohteesta yhtenä kokonaisuutena, tai haluamastaan osakokonaisuudesta. Mahdollisista lohkomiskuluista vastaavat määräalojen ostajat. Kirjalliset ja sitovat tarjoukset pyydetään toimittamaan 27.11.2021 mennessä Maaseudun Notariaatti Oy:lle: Hämeentie 14, 31500 Koski Tl,

[email protected]

Myyjät pidättävät oikeuden hyväksyä tai hylätä tehdyt tarjoukset.

Tilaa lisätiedot heti!

Lisätiedot

Petteri Urmas

Petteri Urmas

  • LKV, AKA (maa- ja metsätalous)
  • julkinen kaupanvahvistaja
  • BBA, agrologi (AMK)

Yli 10 vuoden kokemus Auranmaan ja lähialueiden kiinteistökaupasta ja -markkinoista. Maa- ja metsätilakauppojen asiantuntija, jolla myös kokemusta maatalousyrittäjyydestä.

Hintatiedot

Tiedot kiinteistöstä

Lisätietoja

Sijainti kartalla

Katso myös nämä kohteet

Koski Tl

Tilava ja hyväkuntoinen kerrostalohuoneisto.

Erittäin siistikuntoinen ja tilava, velaton läpitalonhuoneisto. Sijainti keskustaajamassa, palvelujen äärellä. Huonetilat hiljattain peruskunnostetut, mukaan lukien pesutilat. Asunnossa mm. kookas olohuone, oma sauna, parveke, vaatehuone. Taloyhtiössä

Tutustu »

Ota yhteyttä

Jätä yhteystietosi tällä lomakkeella, ja olemme Sinuun yhteydessä pikimmiten!

Maaseudun Notariaatti LKV - Maatalouskohteiden kiinteistövälittäjä