Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Myydään metsämaata 4,2 ha määräalana, Somerolla

Kohteen kuvaus

Myydään määräala tilasta Rauhala RN:o 2:12, kt 761-401-2-12. Kohde sijaitsee n. kolme kilometriä Someron kaupungin keskustasta etelään, Helsingintien lähistöllä. Määräala on yhtenäinen maapalsta, pinta-ala noin 4,2 ha. Kulku-ura maatilan talouskeskuksen suunnasta (Helsingintie 317). Metsä on hiljattain uudistushakattu, palstalle jätetty mäntyvoittoinen siemenpuusto. Ota yhteyttä ja tilaa kohteen kartat ym. lisätiedot.

KOHDE MYYDÄÄN TARJOUSTEN PERUSTEELLA: Kirjalliset tarjoukset Maaseudun Notariaatti Oy:lle 18.10.2021 mennessä osoitteella: Hämeentie 14, 31500 Koski Tl, tai [email protected] Myyjä pidättää oikeuden hyväksyä tai hylätä tehdyt tarjoukset.

Tilaa lisätiedot heti!

Lisätiedot

Petteri Urmas

Petteri Urmas

  • LKV, AKA (maa- ja metsätalous)
  • julkinen kaupanvahvistaja
  • BBA, agrologi (AMK)

Yli 10 vuoden kokemus Auranmaan ja lähialueiden kiinteistökaupasta ja -markkinoista. Maa- ja metsätilakauppojen asiantuntija, jolla myös kokemusta maatalousyrittäjyydestä.

Hintatiedot

Tiedot kiinteistöstä

Lisätietoja

Sijainti kartalla

Katso myös nämä kohteet

Lieto

Erittäin tilava rivitaloyksiö Tarvasjoella

Erittäin tilava yksiö, jossa olohuoneen osana kookas makuualkovi. Asunto sijaitsee päätyhuoneistona.1987 rakennettu rivitaloyhtiö viihtyisällä ja rauhallisella paikalla Tarvasjoen keskustassa. Talo suorasähkölämmitteinen. Kaikin puolin siistissä peruskunnossa

Tutustu »

Ota yhteyttä

Jätä yhteystietosi tällä lomakkeella, ja olemme Sinuun yhteydessä pikimmiten!

Maaseudun Notariaatti LKV - Maatalouskohteiden kiinteistövälittäjä