Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Myydään noin 4,1 ha peltomääräala Marttilassa, tarjousten perusteella.

Kohteen kuvaus

Tilasta Kömilä RN:o 2:91 myydään 2 kpl peruslohkoja sisältävä määräala. Avo-ojitetut, säännöllisen muotoiset lohkot. LFA- ja ymp. tukikelpoista peltoa, myydään perustukioikeuksineen. Digiala yht. 4,12 ha.

Sujuva kulkuyhteys Salontieltä.Peltojen nykyinen vuokrasopimus päättyy kuluvaan vuoteen. Määräalan lohkomiskuluista vastaa ostaja. Kartat ja tarkemmat esitetiedot toimitetaan tilauksesta joko postitse tai sähköisesti.

KOHDE MYYDÄÄN TARJOUSTEN PERUSTEELLA: Kirjalliset ja sitovat tarjoukset pyydetään toimittamaan 12.11.2021 mennessä Maaseudun Notariaatti Oy:lle: Hämeentie 14, 31500 Koski Tl, tai [email protected] Myyjä pidättää oikeuden hyväksyä tai hylätä tehdyt tarjoukset.

Tilaa lisätiedot heti!

Lisätiedot

Petteri Urmas

Petteri Urmas

  • LKV, AKA (maa- ja metsätalous)
  • julkinen kaupanvahvistaja
  • BBA, agrologi (AMK)

Yli 10 vuoden kokemus Auranmaan ja lähialueiden kiinteistökaupasta ja -markkinoista. Maa- ja metsätilakauppojen asiantuntija, jolla myös kokemusta maatalousyrittäjyydestä.

Hintatiedot

Tiedot kiinteistöstä

Lisätietoja

Sijainti kartalla

Katso myös nämä kohteet

Koski Tl

Tilava ja hyväkuntoinen kerrostalohuoneisto.

Erittäin siistikuntoinen ja tilava, velaton läpitalonhuoneisto. Sijainti keskustaajamassa, palvelujen äärellä. Huonetilat hiljattain peruskunnostetut, mukaan lukien pesutilat. Asunnossa mm. kookas olohuone, oma sauna, parveke, vaatehuone. Taloyhtiössä

Tutustu »

Ota yhteyttä

Jätä yhteystietosi tällä lomakkeella, ja olemme Sinuun yhteydessä pikimmiten!

Maaseudun Notariaatti LKV - Maatalouskohteiden kiinteistövälittäjä