Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Menostentie 37: Oivallinen omakotitalokiinteistö Forssan Matkussa

Kohteen kuvaus

Perheen tilantarpeisiin hienosti vastaava kiinteistö Forssan Matkussa, helppokulkuisella paikalla. 1964 rakennetussa ja 1985 laajennetussa talossa siistikuntoiset asuintilat sijaitsevat yhdessä kerroksessa. Lisäksi kellaritasossa on runsaasti varastotiloja, mm. viinikellaritila, sekä pannuhuone. Talon edustalla avoterassi sekä kylpytynnyri.

Taloon on 2000-luvun kuluessa tehty lukuisia remontteja, joista tarkemmat tiedot ja vuosiluvut saat esittelyn yhteydessä. Asuinhuonetilat on käytännössä läpikäyty, keittiö- ja pesuhuonetilat saneerattu, ja mm. käyttövesiputkistot on uusittu pinta-asennuksin.

Rakennuspaikka on maastoltaan tasainen ja tilava, sisältäen ajopihan sekä puutarha-alueita. Pihapiirissä sijaitsee autotalli, sekä 2011 tehty konesuojarakennus, lisäksi huvimaja ym. kodikkaita piharakennelmia. Sovi oma esittelyaikasi ja tule tutustumaan tarkemmin!

Varaa oma näyttöaikasi heti!

Lisätiedot

Petteri Urmas

Petteri Urmas

  • LKV, AKA (maa- ja metsätalous)
  • julkinen kaupanvahvistaja
  • BBA, agrologi (AMK)

Yli 10 vuoden kokemus Auranmaan ja lähialueiden kiinteistökaupasta ja -markkinoista. Maa- ja metsätilakauppojen asiantuntija, jolla myös kokemusta maatalousyrittäjyydestä.

Hintatiedot

Tontin ja yhtiön tiedot

Lisätietoja

Sijainti kartalla

Katso myös nämä kohteet

Ota yhteyttä

Jätä yhteystietosi tällä lomakkeella, ja olemme Sinuun yhteydessä pikimmiten!

Maaseudun Notariaatti LKV - Maatalouskohteiden kiinteistövälittäjä