Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Omakotitalo + toimitilahalli maaseudun rauhassa

Kohteen kuvaus

Hyväkuntoisen omakotitalon, sekä yllättävänkin mittavat toimitilat tarjoava kiinteistökohde, helppokulkuisella paikalla valtatien lähituntumassa.

Talon alakerran asuintilat on kokonaan saneerattu 2014-2017, yläkerta on tällä hetkellä keskeneräisessä vaiheessa, mutta mahdollistaa lisähuonetilan tekemisen vaivattomasti. Lämmityksenä tulisijat ja sähkölämmittimet. Pihalla uudehko saunmökki.

Piharakennuksen yläkertaan on rakennettu 2014 mittava puutyöverstastila (n. 200 m2) jonka yhteydessä on toimistohuone, pukuhuone ja kookas lastauslaituri. Alakerrasta löytyvät niin ikään laajat autotalli/työhuonetilat. Pihamaata vahvennettu raskaille kuljetuksille soveltuvaksi. Ajoaika Turkuun n. tunti, Forssaan, Saloon ja Loimaalle noin puoli tuntia.
Hienot asuin-/yrityspuitteet omassa rauhassa ilman lähinaapureita. Sovi oma esittelyaika ja tule tutustumaan tarkemmin!

Varaa oma näyttöaikasi heti!

Lisätiedot

Petteri Urmas

Petteri Urmas

  • LKV, AKA (maa- ja metsätalous)
  • julkinen kaupanvahvistaja
  • BBA, agrologi (AMK)

Yli 10 vuoden kokemus Auranmaan ja lähialueiden kiinteistökaupasta ja -markkinoista. Maa- ja metsätilakauppojen asiantuntija, jolla myös kokemusta maatalousyrittäjyydestä.

Hintatiedot

Tontin ja yhtiön tiedot

Lisätietoja

Sijainti kartalla

Katso myös nämä kohteet

Koski Tl

Kookas omakotitalo Kosken maaseudulla.

Viehättävä ja tilava omakotitalo maaseudun rauhassa, reilun parin kilometrin päässä kunnan keskustasta. Aurinkoinen, helppokulkuinen sijainti Tapalantien varrella. Siistikuntoiset asuintilat kahdessa kerroksessa. Entisen kyläkaupan salista aikoinaan

Tutustu »

Ota yhteyttä

Jätä yhteystietosi tällä lomakkeella, ja olemme Sinuun yhteydessä pikimmiten!

Maaseudun Notariaatti LKV - Maatalouskohteiden kiinteistövälittäjä