Omakotitalokiinteistö, jossa myös monikäyttöinen lämmin työtilarakennus

Kohteen kuvaus

Idyllinen omakotitalokiinteistö maaseutumaisemissa! Siistikuntoinen, perheelle hienosti soveltuva talo, sekä monipuoliset työ-/harrastetilat samassa pihapiirissä. Hyvin rauhallinen sijainti, ei naapuritaloja näköetäisyydellä.

Talossa on viime vuosina tehty isot peruskunnostukset, rakennus sekä asuintilat ovat kaikilta osin hyvässä yleiskunnossa. Kiinteistölle on asennettu maalämpöjärjestelmä, joka lämmittää molempia rakennuksia (kanaali johdettu myös saunamökille). Talossa lisäksi ilmalämpöpumppu + tulisijat, sekä koneellinen ilmanvaihto. Asuintilat kahdessa kerroksessa, lisäksi varastotilaa kellaritasossa.

Toimitilarakennus on kokonaisuudessaan lämmintä tilaa, sisältäen useita työhuone- ja varastotiloja, pesuhuone/wc:n. Alakerran pinta-ala on noin 185 m2, josta n. 45 m2 on 2016 rakennettu paloeristetty autotallitila, varustettu mm. kookkaalla nosto-ovella sekä öljyn/hiekanerotuskaivolla. Rakennuksessa myös 140 m2 varastovintti.

Kiinteistöllä on kaupungin vesiliittymä, sekä 2007 tehty pienpuhdistamo jätevesille. Lähes 0,9 ha maapinta-alaa, johon sisältyy pihapiirin lisäksi mm. pieni oma peltopalsta, tilaa riittää siten mainiosti esim. kotieläinharrastukseen. Lähipalvelut Loimaan kaupungissa n. 10 km etäisyydellä, myös Ypäjän keskustaan n. 10 km matka.

Sovi oma esittelyaikasi, tervetuloa tutustumaan kohteeseen tarkemmin!

Varaa oma näyttöaikasi heti!

Lisätiedot

Petteri Urmas

Petteri Urmas

  • LKV, AKA (maa- ja metsätalous)
  • julkinen kaupanvahvistaja
  • BBA, agrologi (AMK)

Yli 10 vuoden kokemus Auranmaan ja lähialueiden kiinteistökaupasta ja -markkinoista. Maa- ja metsätilakauppojen asiantuntija, jolla myös kokemusta maatalousyrittäjyydestä.

Hintatiedot

Tontin ja yhtiön tiedot

Lisätietoja

Sijainti kartalla

Katso myös nämä kohteet

Ota yhteyttä

Jätä yhteystietosi tällä lomakkeella, ja olemme Sinuun yhteydessä pikimmiten!

Maaseudun Notariaatti LKV - Maatalouskohteiden kiinteistövälittäjä