Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Persoonallinen ja tilava asuin-/ tai vapaa-ajan kiinteistö.

Kohteen kuvaus

1950-luvulla rakennettu asuin-/verstasrakennus taajaman tuntumassa, suojaisalla ja viihtyisällä jokirantatontilla.  Alun perin asuin- ja toimitilakäyttöön tehty rakennus on ollut pitkään vapaa-ajan käyttöön kirjattuna. Kookkaat tilat peruskunnostajalle omien ajatusten toteutukseen!

Talossa sähkö- ja puulämmitys, kiinteistöllä oma kaivo. Peruskuntoinen asuinhuoneisto, jonka lisäksi kookkaat varasto-/työtilat kahdessa kerroksessa.  Erillinen saunamökki jokirannassa, sekä laituri. 0,5 ha piha- ja puutarha-alue, sis. mm. jokirantaa n. 30m, sekä er. niittyalue tulotien varressa.

Varaa oma näyttöaikasi heti!

Lisätiedot

Petteri Urmas

Petteri Urmas

  • LKV, AKA (maa- ja metsätalous)
  • julkinen kaupanvahvistaja
  • BBA, agrologi (AMK)

Yli 10 vuoden kokemus Auranmaan ja lähialueiden kiinteistökaupasta ja -markkinoista. Maa- ja metsätilakauppojen asiantuntija, jolla myös kokemusta maatalousyrittäjyydestä.

Hintatiedot

Tontin ja yhtiön tiedot

Lisätietoja

Sijainti kartalla

Katso myös nämä kohteet

Pöytyä

Maaseudun omakotitalo, yli hehtaarin kiinteistöllä.

Laajennusosalla varustettu rintamamiestalo, helppokulkuinen sijainti Piimätien varressa. Mukavasti huonetiloja, varaavat tulisijat, pääosin uusitut ikkunat. Kunnan vesiliittymä, laajennusvaiheen aikoihin tehdyt pesutilat. Piharakennuksessa varastotiloja+pihasauna. Kookkaan kuusiaidan suojaama

Tutustu »

Ota yhteyttä

Jätä yhteystietosi tällä lomakkeella, ja olemme Sinuun yhteydessä pikimmiten!

Maaseudun Notariaatti LKV - Maatalouskohteiden kiinteistövälittäjä