Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Peruskuntoinen omakotitalo tilavalla ja viihtyisällä puutarhatontilla

Kohteen kuvaus

1950-luvun omakotitalo erittäin tilavalla ja suojaisalla puutarhatontilla, Kosken keskustan palvelujen äärellä. Talo on ollut vakituisessa asumiskäytössä, joskin nykypäivän mittapuulla vaatii jo monilta osin varustelutason päivitystä, ym. pintaremontointia. Tilojen puitteissa myös asuinhuoneiden laajennusmahdollisuuksia löytyy, sekä alakerrassa, että yläkertaan.

Kiinteistöllä on kunnan vesi- ja viemäriliittymät, tuloputkisto on uusittu ja kiinteistön vanha viemärikaivo on poistettu. Sähköt on maakaapeloitu, valokuituliittymä on hankittu. Talossa noin 10v sitten uusittu peltikatto. Puu-/sähkölämmitys. Piharakennuksina on autotalli, varastovaja, sekä leikkimökki.

Tervetuloa tutustumaan tarkemmin, kohde-esittelyt sopimuksen mukaan.

Varaa oma näyttöaikasi heti!

Lisätiedot

Petteri Urmas

Petteri Urmas

  • LKV, AKA (maa- ja metsätalous)
  • julkinen kaupanvahvistaja
  • BBA, agrologi (AMK)

Yli 10 vuoden kokemus Auranmaan ja lähialueiden kiinteistökaupasta ja -markkinoista. Maa- ja metsätilakauppojen asiantuntija, jolla myös kokemusta maatalousyrittäjyydestä.

Hintatiedot

Tontin ja yhtiön tiedot

Lisätietoja

Sijainti kartalla

Katso myös nämä kohteet

Lieto

Erittäin tilava rivitaloyksiö Tarvasjoella

Erittäin tilava yksiö, jossa olohuoneen osana kookas makuualkovi. Asunto sijaitsee päätyhuoneistona.1987 rakennettu rivitaloyhtiö viihtyisällä ja rauhallisella paikalla Tarvasjoen keskustassa. Talo suorasähkölämmitteinen. Kaikin puolin siistissä peruskunnossa

Tutustu »

Ota yhteyttä

Jätä yhteystietosi tällä lomakkeella, ja olemme Sinuun yhteydessä pikimmiten!

Maaseudun Notariaatti LKV - Maatalouskohteiden kiinteistövälittäjä